Pegida… Gaat zitten, houd je bek en laat de volwassenen praten.

(Letterlijk Pegida op dit moment)

Pegida, godsamme Pegida. Jullie maken shit echt niet makkelijker heah?

Ik had nog empathie voor jullie. Je stipt een probleem aan en mensen lopen alleen maar te schreeuwen. Jullie worden opgepakt om een t-shirtje wat prima moet kunnen. Ik hoef het niet met jullie eens te zijn om jullie recht tot protest en een mening hebben te kunnen respecteren. Jullie vinden niet westerlingen in het westen kut, we snappen het, hoera voor de vrijmarkt van idee├źn, kom aan tafel wanneer jullie oplossingen hebben i.p.v. meningen.

Maar het gestuntel met jullie kruis kan ik het gewoon niet meer opbrengen. Wat gaat er door je hoofd dan? We zijn een beschaafde samenleving, dat er iets gebeurt wat je niet leuk vind betekend niet dat je direct Deus Vult het land kan claimen voor God en Geest. En alsof varkens bloed fucking kryptonite is voor moslims… groei. op.

Het eerste standpunt op jullie eigen website:

1.Bescherming, behoud en een respectvolle manier van omgaan met onze cultuur en taal.

Respectvol Pegida. Respectvol..

Door |2017-11-13T18:27:05+00:00november 13th, 2017|En-Dan-Blog, Vluggertje|0 Reacties

Geef een reactie