CEASE Therapie

Dit helpt helaas net zoveel tegen autisme maar is wel leuk.

 

Voor de meeste mensen in de regulere gezondheidszorg zegt deze naam helemaal niks. Echter de afkorting is:Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression.

Oftewel. De complete en definitieve oplossing voor autisme. Niet een specifiek soort van autisme, of slechts gedeeltes van het autistische spectrum. Nee ook gewoon klassiek autisme, alles word altijd voor 100% genezen. Hoe dat wonder gaat? Daarvoor laten we Tinus Smits zelf aan het woord:”Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontstoord met de homeopathisch verdunde en gepotentiee

rde stoffen die het autisme veroorzaakt hebben. Meestal worden vier verschillende potenties gebruikt, de 30K, de 200K, MK en XMK om de energie van de patiënt van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes te ontdoen”

 

Klinkt superleuk. Hoop heel erg dat het werkt. Maar ik heb wel wat vragen over hoe het werkt. Want noem mij dom hoor. Maar volgens allerlei studies zijn de claims dat autisme veroorzaakt worden door vaccinaties niet correct. Plus het “ontstoren” van de stoffen die het veroorzaakt hebben. Met de stoffen die het veroorzaakt hebben. Ten eerste hoe ga je die stoffen vinden? Ten tweede hoezo zou een zwaar verdunning en schudden van zo stofje helpen? Meer van het zelfde is over het algemeen niet iets wat werkt. En dan nog de “energie van de patiënt van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes ontdoen” Welke energie? En hoe word dat gemeten dan? En welke toxische substanties of ziektes hebben we het dan over? En hoe hebben ze diagnose dan gedaan? En werkt het ook op klassiek autisme?

Ter verduidelijking ASS ( Autistisch Spectrum Stoornis) is grotendeels het gevolg van biologische oorzaken in de hersenen. Het wetenschappelijk onderzoek naar ASS is in volle gang. Inmiddels weten we dat ASS voor 90% erfelijk wordt bepaald, dus via genen van ouder op kind wordt doorgegeven. Verder is bekend dat bepaalde ziekten ook een rol kunnen spelen bij het ontstaan van ASS. Voorbeelden zijn het fragiele X-syndroom, dat ook tot verstandelijke handicap leidt, en tubereuzen sclerose, dat epilepsie tot gevolg kan hebben. Dus het een met het andere rijmt niet voor mij? What gives mensen van CEASE? Want het is nogal een claim.

Komt namelijk omdat wij volgens de mensen van CEASE alle kennis en kunde die verzameld is, kunnen weggooien. Autisme ontstaat en ik quote nu: “Autisme ontstaat door een stapeling van stress in de hersenschors (neocortex). Deze stress kan al voor of tijdens de zwangerschap beginnen (bijv. tropenvaccins van de toekomstige ouders), medicijngebruik of een amalgaamvulling aanbrengen of verwijderen tijdens de zwangerschap, een bacteriële of virale infectie, vroeggeboorte of een moeilijke bevalling. Vervolgens speelt het eerste levensjaar een cruciale rol met een steeds groeiend aantal vaccins, maar ook andere medische ingrepen kunnen de stress steeds verder verhogen: een narcose (bijv. voor trommelvliesbuisjes), antibioticakuren, onvolwaardige voeding met te veel suikers en geharde vetten en allerlei tekorten, onvoldoende water, gebruik van de magnetron, allerlei milieu invloeden (bijv. plastics en zware metalen), etc. Als dan met 14 maanden de BMR en meningococcen C vaccins gegeven worden, kan de stress zo groot geworden zijn dat een grens overschreden wordt en de grote hersenen op slot slaan of in een soort stand by functie gaan. Belangrijke functies van de hersenschors vallen dan uit. Maar dit omslagpunt kan net zo goed door heel andere stressmomenten bereikt worden, bijvoorbeeld door het doormaken van een simpele kinderziekte als waterpokken.”

Kortom welnee joh het is een soort van LEGO-stapeling van stress die verkeerd gaat en dan is je hoofd een computer en die heeft een stand by knop. Ja natuurlijk. Ik heb dan wat vragen, zoals waar is je bewijs? Waarop de website zelf zegt.”Nee, de therapie is nog niet bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Hier willen we graag zo snel mogelijk mee aan de slag. Het ontbreekt ons echter momenteel nog aan mankracht en financiële middelen om dit te realiseren. Bovendien zijn de tot nu toe behaalde resultaten zo verbluffend en dus de vraag onder homeopaten voor opleiding zo hoog dat we daar nu onze focus op hebben gelegd.”

Juist het werkt zo goed dat het werkt omdat het werkt. Serieus wie hier intrapt is of heel heel erg wanhopig. Of zo dom dat ze het verdienen om opgelicht te worden door deze mensen.

Door | 2017-10-11T22:31:09+00:00 oktober 11th, 2017|En-Dan-Blog|0 Reacties

Geef een reactie