Een kijkje in mijn creatief process

We hebben deze website nu net een weekje geleden opgezet, gewoon om lol te hebben met wat er in de wereld gebeurd. Het is vandaag prinsjes dag en er zijn wat dingen gebeurd. Dit stelt ons in de gelegenheid een korte blik te werpen op hoe ik tot een onderwerp kom waar ik over wil schrijven.

Het gaat ging mij vandaag vooral om twee stukjes. Een stukje van nu.nl

En een stukje van het Algemeen Dagblad

Je kan duidelijk zien hoe ik rustig en beheerst om ga met dingen die me tegen het borst stuiten. Ook al heb ik geen respect voor mensen die “alternatie genezing” aanhangen verplaats ik mezelf in hun referentiekader en bekijk het van beide kanten. Het kan natuurlijk zijn dat andere mensen het wel belangrijk vinden dat een druppel komkommersap in 3,4 kubiek parsec aan water kan worden verkocht met dezelfde heffing als echte medicatie, maar dingen zoals anti-diarree, neusspray, anti schimmel middelen speciaal voor vrouwen, en zonnebrand crème niet.

Weet iemand naar wie ik hier boze brieven over kan sturen? M’n verf is op dus ik kan geen deuren bekladden van de mensen die ik stom vind.

God wat ben ik chagrijnig hierdoor.

Door |2017-09-19T22:42:06+00:00september 19th, 2017|En-Dan-Blog, Vluggertje|0 Reacties

Geef een reactie